Procesul

Cum va decurge
colaborarea noastra?

arrow
01
Discuţiile

Înainte de începerea proiectului, vom discuta pentru a găsi cele mai bune soluţii.

arrow
02
process2

Dezvoltarea proiectului

Vom dezvolta ceea ce ne-am propus într-un mod corect, încadrându-ne în timp.

03
process3

Predarea

La predare, ne dorim ca tu să fi mulţumit de ceea ce am dezvoltat împreună.

Cu ce te ajută un site web de prezentare?

Prezenţa în mediul online a devenit un lucru foarte important pentru toate business-urile. Clienţii pot afla detalii despre serviciile pe care le oferi accesând site-ul tău web de pe orice dispozitiv. Astfel, numărul vizitatorilor este foarte probabil să crească.

Tias îţi vine în ajutor şi te ajută să ajungi cât mai aproape de clienţii tăi prin intermediul unui site web de prezentare, exact aşa cum ţi-l doreşti. De asemenea, la finalizarea proiectului, te vom învăţa cum se foloseşte platforma pe care este dezvoltat acesta.

Te ajutăm să îţi aduci produsele mai aproape de clienţi!

În ultimii ani, vânzările pentru afacerilor care au avut dezvoltate magazine online au crescut foarte mult. Clienţii tăi pot comanda totul online, deoarece noi ne vom ocupa de adăugarea produselor, integrarea procesatorului de plăţi, integrarea sistemului de facturare şi tot ce mai este nevoie pentru a avea un magazin online funcţional.

Nu mai aştepta! Cere o ofertă acum şi apropie-te de clienţii tăi.

De ce este important branding-ul în online?

Dacă doreşti să fi prezent şi în mediul digital, afacerea ta trebuie să se facă cunoscută prin intermediul unui set de grafici care va reprezenta branding-ul afacerii.

Începând cu logo, set de culori, cărţi de vizită şi chiar design pentru site-ul tău web, poţi fi recunoscut în mediul online ca un nou brand.

De ce sunt importante textele şi marketing-ul?

Reclamele sau campaniile de marketing reprezintă un plus în atingerea obiectivului final: atragerea a cât mai multor clienţi. Acestea vor fi realizate profesional, personalizate pentru fiecare firmă.

În urma unor teste, s-a demonstrat că textul care apare pe site sau în campanii joacă un rol foarte important. Aşasar, este bine ca acesta să fie realizat de persoane pregătite şi specializate în acest domeniu.

Cu ce te ajută editarea foto/video oferită de noi?

În campaniile de marketing, apariţia bannerelor sau a spot-urilor video este un punct foarte important. Acestea trebuie să fie realizate profesional, în legătură directă cu elementele de branding ale firmei.

Experienţa acumulată în timp ne ajută să putem dezvolta imagini, bannere sau spot-uri video care să atragă cât mai mulţi clienţi.

Ce înseamnă mentenanţa web?

După finalizarea proiectelor care se referă la dezvoltarea site-urilor web, un punct important este şi mentenanţa în viitorul site-ului.

Noi ne ocupăm de actualizări ale platformei, ale modulelor, de back-up-uri  pentru site şi pentru baza de date, însă şi de erorile care pot apărea în timp. De asemenea, avem pachete care includ şi asistenţa tehnică sau suport în legătură cu orice problemă sau neînţelegere pe care o întâmpini.

Portofoliu

Vezi câteva dintre
proiectele noastre

DESPRE NOI

Dorinţele tale prind viaţă
cu TIAS

Ne bazăm pe ceea ce-ţi doreşti şi îţi realizăm propriul tău website pentru a te face vizibil şi în online.

Afacerea ta merită! Tu meriţi!